Objavljeno:
Kdaj: Center Janeza Levca Ljubljana
DogodkiFotografijeNovice

Otvoritev 18. mednarodnega festivala ‘Igraj se z mano’


Danes je v središču Ljubljane svoja vrata odprl 18. mednarodni festival “Igraj se z mano”, ki letos slavi svojo “polnoletnost”. Festival, ki promovira inkluzijo in spodbuja povezovanje med otroki in odraslimi vseh starosti in sposobnosti, je znova pritegnil množico obiskovalcev.

Prvi dan festivala je bil poln veselja, smeha in raznolikih dejavnosti, ki so obiskovalcem omogočile, da se preizkusijo v različnih igrah, delavnicah in nastopih.

Eden izmed glavnih dogodkov dneva je bil nastop skupine Žoga band, ki so ritem igrali kar na velike terapevtske žoge. Občinstvo je navdušeno ploskalo in spodbujalo mlade talente, ki so pokazali izjemno energijo in ustvarjalnost.

Delavnice so bile še posebej priljubljene med mlajšimi obiskovalci. Otroci so se lahko preizkusili v slepem poligonu, v sestavljanju sestavljanke in slikanju. Prav tako so bile na voljo športne delavnice kot je Ping pong ter različni športni poligoni.

Na festivalskem prizorišču je bilo ves čas polno smeha in veselja, saj so se otroci sproščeno igrali in sklepali nova prijateljstva.

Za tiste, ki niso mogli biti prisotni ali pa želijo podoživeti čudovite trenutke prvega dne, smo pripravili galerije fotografij, ki prikazujejo najlepše trenutke festivala:

Prvi dan 18. mednarodnega festivala “Igraj se z mano” je bil velik uspeh, poln smeha, ustvarjalnosti in medsebojnega povezovanja. Festival bo trajal še naslednje dni, zato vabimo vse, da se nam pridružite in skupaj z nami uživate v bogatem programu, ki ga ponuja ta edinstveni dogodek.

 

Ne pozabite obiskati naših galerij in deliti svoje vtise na družbenih omrežjih s hashtagom #Igrajsesmano. Vidimo se na festivalu!

Projekt sofinancira Mestna občina Ljubljana
Maša Pelc, 28. 5. 2024