Objavljeno:
Kdaj: Center Janeza Levca Ljubljana
DogodkiFotografijeNovice

2. dan 18. festivala ‘Igraj se z mano’


Drugi dan 18. Mednarodnega festivala “Igraj se z mano” je pritegnil rekordno število obiskovalcev, ki so se zbrali na Kongresnem trgu in v parku Zvezda v veselem vzdušju. Vsi prisotni so bili navdušeni in so se odlično zabavali ob raznolikih aktivnostih, ki so bile na voljo.

Ena izmed najbolj priljubljenih aktivnosti je bila zbiranje žigov na šestih različnih delavnicah. Obiskovalci so z veseljem obiskovali delavnice, saj je vsak žig pomenil korak bližje k slastni nagradi – palačinki. Navdušeni udeleženci so z veseljem sodelovali v različnih ustvarjalnih in poučnih delavnicah, od umetniškega ustvarjanja do športnih aktivnosti.

Posebno pozornost so pritegnili izjemni nastopi številnih zborov, ki so se predstavili s čudovitimi pevskimi točkami. Njihove predstave so navdušile občinstvo, ki je z aplavzom nagradilo vsak nastop. Raznolikost pevskih točk je poskrbela za pravo glasbeno poslastico in prispevala k čarobnemu vzdušju festivala.

Za vse, ki bi radi podoživeli čarobne trenutke drugega dne, smo pripravili galerije fotografij, ki prikazujejo najboljše trenutke festivala:

Festival je drugi dan ponovno dokazal svojo vrednost kot pomemben dogodek, ki združuje ljudi različnih starosti in ozadij v skupnem duhu igre, ustvarjalnosti in medsebojnega sodelovanja. Obiskovalci so odšli domov polni lepih spominov in pričakovanj za naslednje dni festivala.

Zabava in veselje, ki sta prevevala drugi dan festivala, bosta zagotovo ostala v srcih udeležencev še dolgo po koncu dogodka.

Ne pozabite obiskati naših galerij in deliti svoje vtise na družbenih omrežjih s hashtagom #Igrajsesmano. Vidimo se na festivalu!

Projekt sofinancira Mestna občina Ljubljana

Maša Pelc, 29. 5. 2024