Objavljeno: Center Janeza Levca Ljubljana
Za starše

Vabljeni na inkluzivni večerni koncert z zborom Centra Janeza Levca in na sobotno dogajanje na festivalu “Igraj se z mano”


Na Centru Janeza Levca Ljubljana skupaj z Društvom za kulturo inkluzije letos že 13. leto organiziramo Mednarodni festival “Igraj se z mano”. Z njim stremimo k enakovrednemu vključevanju oseb s posebnimi potrebami v širšo družbo.

Letošnji festival se bo v Ljubljani odvijal od 29. 5. do 1. 6. 2019 na Kongresnem trgu in v Parku Zvezda v Ljubljani. Poleg pestrih dopoldanskih aktivnosti pripravljamo tudi dva inkluzivna glasbena večera.

Še posebej veselo bo letos v soboto, 1. 6. 2019 od 9h do 13h, saj pripravljamo družinski dan Igraj se z mano. Prav tako bo polno inkluzivnih delavnic, animacijskih kotičkov in drugih zanimiv aktivnosti.

V petek, 31. Maja ob 20.00, bodo glasbeni večer ustvarili pevski zbor učencev Centra Janeza Levca Ljubljana skupaj z dekliškim pevskim zborom Gimnazije Celje – Center in pevskim zborom Srednje zdravstvene šole Celje ter ambasadorjem Zlatkom, Alenko Godec, Luko Seškom, Gojmirjem Lešnjakom Gojcem, Jurkijem, Branimirjem Rosićem …

Vabimo Vas, da se nam tudi vi pridružite na velikem igrišču na prostem in postanete del festivalskega dogajanja!