Objavljeno: Center Janeza Levca Ljubljana
Novice

Prijavnice na 11. Mednarodni likovni natečaj “Igraj se z mano” so odprte


bodi umetnik CD 14.2.2017

Začelo se je novo šolsko leto in s tem tudi nov Mednarodni likovni natečaj Bodi umetnik, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije.

Bodi umetnik – Mednarodni likovni natečaj je del celoletnih aktivnosti Mednarodnega festivalskega leta “Igraj se z mano”. Poleg likovnega natečaja pripravljamo tudi otvoritveni dogodek s postavitvijo razstave, ki bo potekal v januarju ali februarju 2018, čez leto pa razstava v manjšem obsegu potuje po Sloveniji in razveseljuje mlade in nekoliko starejše ljubitelje umetnosti.

Letošnji jubilejni likovni natečaj smo posvetili dvema temama: prva, že tradicionalna tema je IGRAJ SE Z MANO, druga tema pa je SPOZNAVAM SVET (Naš svet je velik in skriva veliko različnih kultur, zgodb, geografskih pojavov ipd. Pokažeš lahko kaj veš o svetu in kako ga spoznavaš v šoli pri naravi in družbi, pri geografiji, kaj si se naučil na počitnicah, izletih in potovanjih, kakšne svetove odkrivaš v knjigah, ali pa preko osebnega stika z ljudmi iz drugih držav, drugih kultur…).

Upamo, da boste z nami tudi letošnje leto. Rok za oddajo likovnih del in spletno prijavo je do vključno 1. decembra 2017.

Bodi umetnik – Vabilo na 11. likovni natečaj Igraj se z mano. [pdf]

Veselimo se novih umetnin in vam želimo veliko slikarskih užitkov.