Objavljeno:
Kdaj: Center Janeza Levca Ljubljana
DogodkiFotografijeNovice

Festival “Igraj se z mano” uspešno zaključil svojo 18. izvedbo


Danes se je uspešno zaključil 18. Mednarodni festival “Igraj se z mano”, ki je ponovno privabil veliko število obiskovalcev in poskrbel za nepozabne trenutke. Letošnji festival je bil obogaten z lepim vremenom (z izjemo petka), kar je še dodatno pripomoglo k prijetnemu vzdušju in množični udeležbi.

Pester program na glavnem odru je vključeval raznolike nastope iz Slovenije, Hrvaške, Indije in Gaze. Obiskovalci so uživali v čudovitih predstavah, ki so pokazale bogastvo kulturne raznolikosti in umetniškega izražanja. Med številnimi nastopi so še posebej izstopali trije rock bandi iz OŠ Janka Modra. Mlajši šolski band ROCK ‘N’ DOL, Etno bend DOL ter Starejši šolski band JANKO ROCKs mentorja Slavca Žusta, ki so s svojo energijo in talentom navdušili občinstvo.

Festivalski vrhunec je bil prav gotovo nastop teh mladih glasbenikov, ki so dokazali, da ima prihodnost glasbe svetlo perspektivo. Njihove izvedbe so bile tako izjemne, da so si zaslužili bučen aplavz in pohvale vseh prisotnih.

Eden izmed glavnih ciljev festivala “Igraj se z mano” je bil vedno spodbujanje inkluzije in sprejemanja. Festival je ustvaril prostor, kjer so lahko ljudje vseh starosti, ozadij in sposobnosti skupaj ustvarjali, se igrali in se medsebojno povezovali. Poseben poudarek je bil namenjen vključevanju oseb s posebnimi potrebami, ki so aktivno sodelovale v številnih delavnicah in nastopih. Ta odprt in sprejemajoč pristop je festivalu dal poseben čar in poudaril njegovo pomembno vlogo v skupnosti.

Za vse, ki bi radi podoživeli čarobne trenutke festivala, smo pripravili galerije fotografij, ki prikazujejo nekatere utrinke:

Letošnji festival “Igraj se z mano” je bil ponovno velik uspeh. S svojo bogato ponudbo delavnic, nastopov in drugih aktivnosti je uspel združiti ljudi vseh starosti in ozadij ter jim ponuditi prostor za ustvarjalnost, igro in medsebojno povezovanje.

Zahvaljujemo se vsem obiskovalcem, nastopajočim in organizatorjem za njihov trud in prispevek k temu, da je festival ponovno zasijal v vsej svoji lepoti. Že zdaj se veselimo naslednjega leta, ko se bomo znova srečali na tem čudovitem dogodku.

Se vidimo naslednje leto na 19. Mednarodnem festivalu “Igraj se z mano”!

Projekt sofinancira Mestna občina Ljubljana

Maša Pelc, 29. 5. 2024