Objavljeno: Center Janeza Levca Ljubljana
Novice

13. košarkarski turnir SOS


V petek, 23.11.2017 so se v Ljubljani, natančneje v športni dvorani vojašnice Edvarda Peperka; zbrali košarkarski navdušenci specialne olimpiade.
Otvoritev turnirja so popestrile Ljubljanske maržoretke, ki so s svojim nastopom zasenčile vse uradne govore. Turnir se je pričel s predtekmovanjem, kjer smo 11 prijavljenih ekip razvrstili v tri tekmovalne nivoje.
Pred tekmovanjem po nivojih, so tekmovalce ogrele plesalke s Centra Janeza Levca. Potem pa se je začelo zares. Vse tekme so bile odigrane po načelu fair playa in ob vzpodbudi s tribun, seveda pa ni manjkal Lipko. Ko pa je vseeno zmanjkalo energije, so se športniki lahko ustavili in se posladkali pri že tradicionalnem kotičku na košarkarskem turnirju Pri Čazimu. Vse priboljške so pripravili učenci Centra Janeza Levca in njihovi starši.
Kosilo in zabava sta bila na enoti Dečkova. Med zabavo z DJ Žanom in Markom na harmoniki, so nas pozdravili košarkarji Petrol Olimpije in podelili medalje, zmagovalna ekipa po nivojih je prejela dres Košarkarske šole Gorana Dragiča, prav vsaka ekipa pa za spomin tudi njegovo knjigo. Največje presenečenje za vse košarkaše pa je bil video nagovor Gorana Dragiča.

Pripravila: Barbara R.