Objavljeno: Enota: Oddelek za projektne dejavnosti
Novice

Milan in Janez za inkluzijo – zaključni spletni dogodek Erasmus+ projekta


Vljudno vabljeni na zaključno dejanje Erasmus+ projekta, ki je v obdobju dveh let ustvaril številne zgodbe, ki bi jih želeli deliti z vami. Tekom projekta smo spoznavali podobnosti in razlike med srbskim in slovenskim sistemom inkluzivnega izobraževanja, dobre prakse obeh največjih specializiranih izobraževalnih institucij (Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom učenika Milan Petrović, Novi Sad in Center Janeza Levca Ljubljana), pa tudi izzive, s katerimi se srečujeta.

Naše ugotovitve, spoznanja in izkušnje s številnih izvedenih mobilnosti strokovnega osebja in učencev, bomo z vami delili na tem kratkem spletnem srečanju. Iz prve roke boste tako lahko prisluhnili ravnateljema obeh šol, učiteljem ter učencem, ki so bili udeleženi v izmenjavah.

Naše spomine, spoznanja in izkušnje smo strnili tudi v publikaciji, ki jo boste prejeli po zaključku spletnega dogodka. Na voljo je v treh jezikih (srbski, slovenski in angleški).

Registracija oz. dogodek bo potekal na naslednji Zoom povezavi, kot rečeno v četrtek, 23. novembra 2023 ob 13h in računamo, da bo vse skupaj trajalo dobro uro.

Veselimo se srečanja z vami!