Objavljeno: Enota: OŠPP Dečkova
Novice

Vtisi iz zimskega tabora Areh


Ruška koča

V ponedeljek smo se odpravili na Ruško kočo. V torek po zajtrku smo šli smučat z učiteljico Bernardo. V ekipi nas je bilo 10.Vsak dan smo smučali razen v ponedeljek ker smo šli na tek na smučeh. V četrtek smo šli na bolj strmo smučišče. Zvečer smo imeli žur. V petek zjutraj smo pakirali kovčke in potem imeli kosilo. Po kosilu smo šli v kombije. Na Pohorju mi je bilo všeč.

Mark, PP3

 

IZ AREHA 2018 – RUŠKA KOČA

Šli smo na Areh. Na Areh nas je peljal naš hišnik Islam. Celo pot smo se zabavali. Učiteljica Bernarda nas je učila smučat. Drugi dan smo šli smučat na krogce. V Četrtek smo imeli žur v naši Ruški Koči. Tudi tek na smučeh smo imeli. Videla sem prijatelja Leota iz Vrtič. V sobi sem bila s Kim iz šole. Imeli smo tudi prosti čas za počitek in zabavo. Tam je bila zelo dobra hrana in lepo so imeli pripravljene mize za nas. Tam so bili tudi drugi učenci iz Maribora. Najboljše mi je bilo, ko smo imeli žur in smo vrteli pesmi. Najboljša mi je bila : Mile Kitić – Zamračeno. Prišla sta tudi lovec in gospod s kvizi.

MANCA, PP3

 

RUŠKA KOČA

V ponedeljek smo se odpeljali s kombiji v Ruško kočo. Ko smo prišli smo pripravili smučke. Pojedli smo kosilo in se odpravili na tek na smučeh. V torek po zajtrku smo šli na alpsko smučanje. V četrtek nas je pet šlo z Bernardo na strmo smučišče. V četrtek zvečer smo imeli ob 20:30 do 23:10 žur. V petek smo začeli pakirati kovčke in smučke ter palice. Potem smo imeli kosilo. Po kosilo smo se odpravili v kombije in šli v Ljubljano.

Aljaž, PP3

 

Ruška koča Pohorje

V ponedeljek smo odšli v Ruško kočo na Pohorje. Tam smo razpakirali svoje kovčke v omarice in predale. Imeli smo razdeljene sobe po prostorih fantje in punce. Tam smo imeli kosilo, malico, večerjo in zajtrk. Naprej smo si vzeli svoje smuči in palice za sneg in smo šli smučat. Tam smo delali vaje. Ko smo prišli nazaj smo imeli malico. V sobi za fante smo bili: Aljaž, Timon, Jernej, Mark, Anže in Žan. V torek smo imeli večerjo in kosilo. Imeli smo zabavo in smo plesali. Prišel je tudi lovec. Delali smo hiške za palčke. Bil je tudi tek na smučeh. Trikrat smo imeli zabavo. Za končni dan smo šli na sprehod potem smo spakirali v kovčke in šli nazaj v šolo.

Timon, PP3