Objavljeno: Enota: Oddelek za projektne dejavnosti
Novice

Mednarodna mladinska izmenjava “Fair play!”


Od 12. pa do 19. septembra Društvo za kulturo inkluzije gosti mednarodno mladinsko izmenjavo. V okviru mladinske izmenjave nas je obiskalo 8 deklet iz Finske iz organizacije Icehearts, s katero že dolgo sodelujemo. Od včeraj pa vse do petkovega jutra bodo skupaj z otroki s Centra Janeza Levca Ljubljana uživali na taboru v čudoviti dolenjski naravi, v petek pa se vrnejo v Ljubljano, kjer bodo skupaj preživeli še preostanek izmenjave. Žal je odpadel Bodi športnik “Igraj se z mano”, kjer so se udeleženci izmenjave želeli predstaviti s svojimi športnimi delavnicami.

S projektom izmenjave želimo otrokom z manj priložnostmi omogočiti čim več priložnosti socialnega povezovanja ter jih opremiti s kompetencami, pomembnimi za samostojno življenje, celoten projekt pa temelji na aktivnostih, poveznih s športom, zdravim življenjskim slogom in “Fair play-em” na splošno.

Fotografije z izmenjave

Projekt je financiran s strani Evropske komisije. Vsebina objave odraža izključno stališča avtorja. Nacionalna agencija ter Evropska komisija nista odgovorni za kakršno koli uporabo informacij, ki jih objava vsebuje.