Objavljeno: Enota: OE Dom
Za starše

Informacija za starše in dijake Doma CJL ob začetku šolskega leta 2020/21


Spoštovani učenci, dijaki in starši!

Septembra bomo ponovno odprli vrata Doma CJL. Glede na navodila MIZŠ bomo šolsko leto začeli po modelu B-DD, kar pomeni, da bodo lahko bivali v Domu vsi učenci in dijaki. Ker to pomeni večje tveganje za prenos okužb, bomo strogo upoštevali ukrepe NIJZ. Poskrbeli bomo za redno zračenje, čiščenje in razkuževanje prostorov. V skupnih prostorih bomo uporabljali zaščitne maske, prehodi med skupinami bodo omejeni, obiski v Domu ne bodo dovoljeni. Informacije o svojem otroku boste lahko dobili po telefonu ali po elektronski pošti, za obisk v Domu pa se bo potrebno predhodno dogovoriti z vzgojiteljem ali vodjo Doma.

Prosim, da v Dom pošiljate samo zdrave otroke. V zvezi s tem prosim upoštevajte priporočila MIZŠ, zapisana v “INFORMACIJE – ZAČETEK ŠOLSKEGA LETA 2020/21”.

DOM BO PONOVNO ODPRT 1. SEPTEMBRA OD 6.00 URE.

Ob prihodu vas bo pričakala dežurna vzgojiteljica, ki vas bo seznanila s pravili, ki veljajo v Domu in vas pospremila  do vzgojne skupine.

Ker je do začetka šolskega leta še nekaj dni, vam želim, da se imate lepo in da se zdravi in polni energije vrnete v Dom in šolo.

Glede na napovedi strokovnjakov nas čaka negotovo šolsko leto, prepričana pa sem, da bomo z odgovornim delom vseh zaposlenih, medsebojnim zaupanjem in sodelovanjem leto uspešno pripeljali do konca.

Irena Nose, vodja OE Dom CJL


Enota: OE Dom
Skip to content