Objavljeno: Center Janeza Levca Ljubljana
Novice

Igraj se z mano 2024 – Program Janezovega in Aničinega odra je znan


Nam priljubljeni mednarodni festival Igraj se z mano se letos vrača v slavnostni obliki. Praznuje namreč že svojo “polnoletnost” (18. let).

Dogajanje na velikem Janezovem in Aničinem odru Kongresnega trga bo vsak dan obogateno s številnimi nastopi, ki bodo zagotovo navduševali obiskovalce. Tudi letos bo program resnično raznolik, saj vključuje plese, petje, glasbo in gledališke predstave.

Festival Igraj se z mano je že več let priznan po svoji inkluzivnosti, saj povezuje ljudi različnih starosti, sposobnosti in kulturnih ozadij. Letos bo program na Janezovem in Aničinem odru nadaljeval to tradicijo in prinesel številne čarobne trenutke.

Program prireditev je že objavljen na uradni spletni strani festivala, kjer si lahko ogledate podrobnosti po dnevih. Na odru se bodo predstavili lokalni in mednarodni udeleženci, ter učenci vseh enot Centra Janeza Levca Ljubljana, ki bodo poskrbeli za raznolike in navdihujoče nastope.

 

Poleg osrednjih nastopov na Janezovem odru bo festival Igraj se z mano ponujal tudi številne delavnice in spremljevalne dejavnosti. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili v različnih umetniških, ustvarjalnih in športnih delavnicah, ki bodo potekale skozi ves dan. Te delavnice so namenjene vsem generacijam in bodo omogočale obiskovalcem, da se naučijo novih veščin, izrazijo svojo kreativnost ter se povežejo z drugimi udeleženci festivala.

Letošnji festival Igraj se z mano ponovno prinaša priložnost, da se vsi skupaj zabavamo, ustvarjamo in se povežemo. Kongresni trg bo v času festivala poln življenja in veselja, zato ne zamudite te priložnosti za ustvarjanje lepih spominov.

Pridružite se nam in doživite čarobnost festivala Igraj se z mano!

 

Maša Pelc, 20. 5. 2024