Objavljeno:
Kdaj: Center Janeza Levca Ljubljana
DogodkiNoviceZa starše

14. Festival “Igraj se z mano” – tokrat v virtualnem svetu


14. MEDNARODNI FESTIVAL »IGRAJ SE Z MANO«

Vabimo vas, da se nam že 14. leto zapored pridružite na Mednarodnem festivalu »Igraj se z mano«, ki ga organizirata Center Janeza Levca Ljubljana in Društvo za kulturo inkluzije. Festival bo potekal od 27. maja do 7. junija 2020.

Tudi letos vam obljubljamo pestro in zabavno programsko vsebino, tokrat v malce drugačni obliki, saj bomo naše aktivnosti s Kongresnega trga prenesli na splet. Naš program bo poln glasbenih in plesnih nastopov, interaktivnih delavnic, družabnih iger, pripovedovanja zgodb in animacijskih točk. Festival ustvarjamo skupaj s številnimi šolami, vrtci, ustanovami in društvi z otroki in mladostniki oziroma z vsemi ostalimi, mladimi po srcu.

Dogajanje bo potekalo na spletnih platformah:

Sodelujete lahko kot šola, vrtec, zavod, društvo, družina ali kot posameznik.  Šole, vrtci, zavodi in društva prosimo, da vabilo posredujete družinam, s katerimi sodelujete.

Navodila glede sodelovanja in prijavnice najdete na spletni strani Igraj se z mano (www.igrajsezmano.eu).

Vabilo na festival si lahko ogledate na tem videoposnetku.

PRIJAVE

Prosimo, da nam svojo udeležbo sporočite do vključno nedelje, 24. 5. 2020 tako, da izpolnite prijavnice, ki jih najdete na zgoraj navedenih povezavah.

Opozorilo

Z izvedbo festivala na spletnih platformah ne želimo spodbujati otrok k ustvarjanju lastnega profila na družbenem omrežju Facebook. Priporočamo, da k igri in programu pristopajo v sodelovanju s starši ali drugimi odraslimi osebami in s tem krepijo socialne vezi.

 

*Posnetki in predvajanja v živo so last in odgovornost avtorjev, dovoljujejo pa organizatorjema Mednarodnega festivala Igraj se z mano v brezplačno predvajanje in razpolaganje s posnetkom za namene promocije inkluzivne kulture.

 

 

Skip to content